Home / Actualitate / Foto: Ședința de lucru a Comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Suceava, cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de contextul epidemiologic actual

Foto: Ședința de lucru a Comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Suceava, cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de contextul epidemiologic actual

În data de 15.07.2020, ora 14.00, în sala “Ștefan cel Mare “ din cadrul Palatului Administrativ, a avut loc, sub conducerea prefectului județului Suceava, în calitate de președinte, ședința de lucru a Comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Suceava, cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de contextul epidemiologic actual.

Pe ordinea de zi au fost incluse 74 lucrări elaborate de către Compartimentul Fond Funciar din cadrul Instituției Prefectului-Județul Suceava de la ultima ședință care a avut loc în data de 10.06.2020. Lucrările supuse dezbaterilor și aprobărilor au vizat informări ale membrilor comisiei județene pe probleme specifice și punctuale, propuneri ale comisiilor locale de fond funciar privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor cu vegetație forestieră sau terenuri agricole, atribuirea de terenuri aferente locuințelor, validări de amplasamente, modificări sau, după caz, corectări titluri de proprietate, precum și emitere de duplicate după titluri de proprietate.

În cadrul ședinței au fost adoptate 56 hotărâri ale comisiei județene. Dintre acestea, 5 hotărâri au avut ca obiect reconstituirea dreptului de proprietate, respectiv validarea amplasamentului pentru o suprafață totală de 6,5102 ha teren ca urmare a cererilor formulate de un număr de 6 persoane fizice. Totodată, au fost respinse propunerile de atribuire în proprietate de teren aferent locuințelor pentru un număr de 5 cereri printr-un număr de 5 hotărâri.

De asemenea, au fost emise 45 de hotărâri care au vizat fie modificări sau, după caz, corectări de titluri de proprietate, iar 1 hotărâre a avut ca obiect o contestație a unei persoane fizice.

Foto:

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au marcat Ziua Europeană a Sportului Şcolar

Astăzi preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au participat la Ziua sportului școlar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.