Breaking News
Home / Actualitate / AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL LA ACADEMIA DE POLIȚIE ,,ALEXANDRU IOAN CUZA” BUCUREȘTI

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL LA ACADEMIA DE POLIȚIE ,,ALEXANDRU IOAN CUZA” BUCUREȘTI

Începând de ieri, 17 iulie 2020 și pâna pe data de 27 iulie 2020 se pot face înscrieri pentru a participa la concursul de admitere la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, sesiunea august-septembrie 2020.

Cererile de înscriere se depun personal, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, cu sediul în mun. Suceava, bulevardul 1 Mai, nr. 9, zilnic, în perioada 17.07.2020-27.07.2020, între orele 09.00-19.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe pagina de internet a inspectoratului, accesând următorul link:

https://sv.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2020

Le urăm succes tuturor celor care vor să urmeze o carieră în meseria de polițist și le adresăm rugămintea tuturor celor care se vor deplasa la sediul unității noastre să respecte regulile impuse pentru prevenirea răspândirii Sars_Cov-2, atât în ceea ce privește distanțarea socială cât și cu privire la portul echipamentelor de protecție sanitară individuală.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Peste 400 de șoferi testați cu aparatul etilotest în cadrul unei acțiuni de prevenire a accidentelor pe fondul consumului de alcool

În contextul situației operative existente la nivelul județului Suceava precum și în scopul impunerii unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.