Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 17.07.2020, ora 10,50, un bărbat de 27 ani, din com. Baia, în timp ce conducea autoturismul pe DJ. 209 H din direcția Baia către Cornu Luncii, s-a angajat în depășirea autoutilitarei condusă de către un bărbat de 59 de ani, din comuna Baia, care a semnalizat și a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe un podeț. În momentul depășirii cele două autoturisme au intrat în coliziune rezultând rănirea ușoară a unei minore de 15 ani, din comuna Slatina, în calitate de pasager în autoturismul condus de bărbatul de 27 ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 17.07.2020, ora b17.20, o femeie de 34 ani, din com. Iaslovăț‚ conducea autoturismul, având direcția de deplasare dinspre or. Solca către com. Iaslovăț, aflându-se singură în autoturism.

După efectuarea unei curbe spre stânga, femeia de 34 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă intrând în impact cu patru stâlpi metalici ornamentali. În urma impactului, conducătoarea auto a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 17.07.2020, în jurul orei 18.40, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, din direcţia Bistriţa către Vatra Dornei, într-o curbă la stânga, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu parapetul metalic. După impactul cu parapetul metalic, a revenit pe sensul său de mers, unde a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Românaş, judeţul Sălaj, care circula din sens opus şi care în momentul sesizării stării de pericol, a efectuat o manevră de evitare a coliziunii cu autoturismul. Deşi bărbatul de 45 de ani, a încercat să evite coliziunea cu celălalt autoturism, nu a reuşit, impactul având loc pe sensul de mers Bistriţa către Vatra Dornei. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi rănirea pasagerei dreapta faţă, o femie de 55 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud. Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului municipal Vatra Dornei în vederea efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

La 17.07.2020, în jurul orelor 19.30, un bărbat de 42 de ani, din com. Mănăstirea Humorului, în timp ce conducea imprudent bicicleta, pe str. George Enescu, în com. Mănăstirea Humorului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut pe partea carosabilă. După producerea evenimentului rutier s-a deplasat la domiciliul său, însă, întrucât în urma leziunilor suferite, acesta acuza durei, familia a decis să solicite deplasarea unui echipaj medical pentru a fi transportat la o unitate medicală. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 42 de ani, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Coliziune într-o betonieră și un autoturism în județul Suceava

La 25.09.2020, orele 16:20, un bărbat de 37 ani, din sat/com. Fîntînele, a condus o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.