Home / Actualitate / Foto-video: Trei persoane au fost rănite, după ce mai mulți bușteni au căzut dintr-o remorcă

Foto-video: Trei persoane au fost rănite, după ce mai mulți bușteni au căzut dintr-o remorcă

Un accident rutier, a avut loc astăzi  în jurul orei 16:00, între localităţile Frasin şi Molid.  Mai mulţi buşteni, din remorca unui autocamion încărcat cu lemne, s-au desprins într-o curbă şi au căzut pe carosabil. În cădere, trunchiurile au surprins şi au rănit trei persoane.

O femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani, se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase. De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul. Cel de-al treilea rănit, un bărbat de 52 de ani, se afla şi el pe marginea drumului, când a fost surprins de lemnele căzute.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.
Cele trei victime erau conştiente şi cooperante şi prezentau multiple traumatisme. Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat.

Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate

Foto:

Video

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 25.09.2020, ora 07:00, un bărbat de 30 de ani, din mun. Fălticeni, în timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.