Home / Actualitate / Bărbat reținut de polițiști pentru violență în familie și derepectarea ordinului provizoriu de protecție

Bărbat reținut de polițiști pentru violență în familie și derepectarea ordinului provizoriu de protecție

La data de 18.07.2020, orele 14:37, polițiștii Poliției Orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 55 ani din com./sat Dumbrăveni, despre faptul că soțul său de 56 ani a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic.

La 18.07.2020, în jurul orelor 14.20-14.30, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 56 de ani a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic pe soția sa care a sesizat prin S.N.U.A.U.112 cele întâmplate. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că există un risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, femeia a formulat plângere penală împotriva soțului său sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, cauza urmând a fi soluționată prin unitatea de parchet competentă. S-a emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 18.07.2020, ora 16.25.

În jurul orelor 18.00, bărbatul de 56 de ani nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și a repetat actele de agresiune asupra soției sale.

În cauză s-a dispus extinderea urmăriri penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „nerespectare a ordinului de protecție provizoriu”, iar prin ordonanța organelor de cercetare penală s-a dispus începând cu ora 21:30 reținerea suspectului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de reținere și arest preventiv al IPJ Suceava.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un adult și doi minori au ajuns la spital, în urma unui accident rutier în zona Torino

Un accident rutier a avut loc astăzi dimineață, în zona “Torino”, Burdujeni. În accident două …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.