Home / Actualitate / O persoană reținută, țigări de contrabandă și bunuri contrafăcute confiscate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cadrul unei acțiuni pe raza municipiilor Suceava și Vatra Dornei

O persoană reținută, țigări de contrabandă și bunuri contrafăcute confiscate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cadrul unei acțiuni pe raza municipiilor Suceava și Vatra Dornei

La 18.07.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza planului de acțiune și a unor informații existente la nivelul acestui serviciu, au acționat pe raza municipiului Suceava și pe raza municipiului Vatra Dornei și comunelor arondate.

În cadrul acțiunii a fost identificată o femeie de 33 ani, din mun. Suceava, care oferea spre comercializare în Complexul Comercial „BAZAR” din mun. Suceava produse de îmbrăcăminte inscripționate cu diferite mărci fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse în valoare de 11.900 lei De asemenea, a fost identificat un bărbat de 71 ani, din mun. Suceava, care deținea și oferea spre comercializare în Complexul Comercial „BAZAR” din mun. Suceava, țigarete de proveniență extracomunitară, respectiv 220 pachete de țigări în valoare de 3.740 lei. Țigaretele au fost confiscate, iar față de bărbatul de 71 ani, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 19.07.2020 să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere procedurală.

În zona Vatra Dornei a fost identificată o femeie de 40 ani, din com. Panaci care oferea spre comercializare în incinta sediului unei unități economice situate în sat Coverca, com Panaci, 31 pachete de țigări fără acte de provenineță.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmite dosare penale în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică(2 infracțiuni) și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Transporta material lemnos fără aviz de însoțire valabil

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie a depistat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.