Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 20.07.2020, ora 08.45, în timp ce conducea autoturismul pe DN17 pe raza localităţii Valea Putnei, pe un sector de drum în pantă, un bărbat de 54 ani din municipiul Vatra Dornei nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 27 ani din judeţul Botoşani. Din accident a rezultat rănirea atât a conducătorului auto de 54 de ani şi a doi pasageri din acelaşi autoturism cât şi a conducătorului auto de 27 de ani şi a trei pasageri din judeţul Botoşani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto a fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 20.07.2020, în jurul orei 14.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Păltinoasa, după o curbă la dreapta, o femeie de 25 de ani din comuna Berchişeşti a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 26 de ani din comuna Frătăuţii Vechi. Din evenimentul rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto de 25 de ani şi a unei femei de 27 de ani pasageră în autoturismul condus de femeia de 25 de ani, care au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 20.07.2020, ora 13.40, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că, la o unitate spitalicească din localitate s-a prezentat o femeie de 49 ani din comuna Horodnic de Sus, care a afirmat faptul că, a fost implicată într-un eveniment rutier în urma căruia a suferit leziuni. Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit că la 20.07.2020 în jurul orei 11.40, în timp ce a parcat autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuţi, un bărbat de 49 de ani din municipiul Suceava a deschis portiera, moment în care a intrat în coliziune cu bicicleta condusă de femeia de 49 de ani din comuna Horodnic de Sus, aceasta dezechilibrându-se şi căzând pe sol. Conducătorul auto a acordat primele îngrijiri victimei, dar întrucât aceasta a afirmat că se simte bine, bărbatul de 49 de ani din municipiul Suceava a plecat de la faţa locului. Atât conducătorul auto cât și biciclista au fost testați de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative după care, la spital conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluţionat procedural.

La 20.07.2020, ora 15.01, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Scheia, un bărbat de 26 de ani din oraşul Gura Humorului a surprins şi accidentat o minoră de 12 ani, din municipiul Suceava, angajată în traversarea străzii printr-un loc nemarcat şi fără să se asigure corespunzător. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au marcat Ziua Europeană a Sportului Şcolar

Astăzi preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au participat la Ziua sportului școlar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.