Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 21.07.2020, la ora 15.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei, de pe raza orașului Vicovu de Sus, după o curbă ușoară la stânga, un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna Brodina a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 21 ani din comuna Straja. În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 21 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.07.2020, ora 18.45, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul George Enescu din localitate, un localnic de 38 de ani a intra în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un localnic de 30 ani. În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei de 28 de ani din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 21.07.2020, în jurul orei 20:05, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 176 din comuna Frumosu, în intersecția cu D.C. Deia, un localnic de 45 ani a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga pentru a pătrunde pe acesta, fără să se asigure corespunzător din spate, moment în care a fost lovit în partea lateral-stânga de autoturismul condus din aceeași direcție de mers de către un bărbat de 22 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, care se afla în depășirea autoturismului într-un sector de drum prevăzut cu marcaj longitudinal discontinuu. Din impact a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 22 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea. Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Coliziune într-o betonieră și un autoturism în județul Suceava

La 25.09.2020, orele 16:20, un bărbat de 37 ani, din sat/com. Fîntînele, a condus o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.