Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 22.07.202, ora 19:01, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 175 din localitate autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani din comuna Sadova. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 22.07.2020, orele 23:15, o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a oprit pentru control pe DJ 208 A, pe raza comunei Bosanci autoturismul condus de un tânăr de 18 ani din comuna Udeşti. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 23.05.2020, ora 23:53, Secţia 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a fost sesizată prin „SNUAU 112” despre faptul că, pe raza satului Știrbăț, a avut loc o tamponare, iar conducătorul autoturismului pare a fi sub influența alcoolului. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, pe D.J. 208 A, au identificat atât autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu cât şi conducătorul auto, un bărbat de 28 de ani din comuna Udeşti. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 28 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 25.09.2020, ora 07:00, un bărbat de 30 de ani, din mun. Fălticeni, în timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.