Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 23.07.2020, orele 06.45, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier, în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control a traficului rutier pe str. Zefirului din mun. Suceava, a oprit pentru control autoturismul care circula din direcția str. Mitocașului spre str. Grigore Alexandru Ghica din mun. Suceava și care avea un mers sinuos, condus de către un bărbat de 48 ani din sat. Luncușoara, com. Udești. Întrucât conducătorul auto halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat după care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce urmează a fi soluţionat procedural de către Biroul Rutier Suceava.

La 23.07.20209, în jurul orelor 12.00, o patrulă de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control al traficului rutier cu autospeciala de poliție pe str. Str. Cernăuți din mun. Suceava, a oprit pentru control autoturismul cu numărul de înmatriculare provizoriu care circula din direcția str. Grigore Alexandru Ghica spre str. Traian Vuia și despre care existau indicii că numerele sunt expirate iar vehiculul nu mai are drept de circulație, condus de un bărbat de 43 ani din mun. Suceava. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că autoturismul cu numărul de înmatriculare provizoriu a avut drept de circulație pentru perioada 17.02.2020-16.04.2020.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

La 23.07.2020, ora 21:50, două patrule de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Rădăuți, în timp ce desfășurau activități specifice pe linie de rutieră pe raza municipiului Rădăuți, au observat pe str. Bogdan Vodă un autoturism care se deplasa spre centrul municipiului Rădăuți. În momentul în care conducătorul auto a observat echipajul de poliție a mărit viteza de deplasare spre str. Piața Unirii și ulterior pe str. Sfântu Dumitru unde a fost ajuns din urmă și s-a conformat semnalelor acustice și luminoase de oprire ale autospecialelor de poliție. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 22 ani din Volovăț care a prezentat pentru control permisul de conducere și autorizația de circulație provizorie care avea valabilitatea expirată din data de 02.01.2020. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul oprit are autorizația de circulație provizorie expirată din data de 02.01.2020

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” ce va fi soluţionat procedural de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Incendiu la o casă de locuit, din comuna Dorna Candrenilor

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit duminică, ora anunțării la 112 – 21:55, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.