Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 24.07.2020, ora 07.50, un bărbat de 32 ani, din mun. Rădăuți, conducea autoturismul pe DN 17A, pe raza localității Sucevița, având direcția de deplasare dinspre loc. Marginea către Primăria Sucevița. În fața sa circula, în aceeași direcție de mers, un atelaj hipo condus de către un bărbat de 54 ani, localitate. De asemenea, în fața atelajului hipo, pe acostamentul din partea dreaptă a părții carosabile, se afla o femeie de 36 ani, din com. Sucevița, care staționa, așteptând un mijloc de transport în comun. Conducătorul autoturismului, a intrat în coliziune față spate cu atelajul hipo, în urma impactului atât atelajul hipo cât și autoturismul fiind proiectate în șanțul de pe partea dreaptă a părții carosabile, iar pietonul aflat pe acostament a fost acroșat ușor de atelajul hipo. Astfel, femeia de 54 de ani a suferit leziuni, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Toate persoanele implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 24.07.2020, ora 19.00, un bărbat de 53 ani, din com. Dornești, conducea mopedul fără număr de înregistrare pe un drum comunal neclasificat din com. Dornești, sat Iaz, iar când a ajuns la intersecția cu drumul comunal 51 B, a efectuat viraj stânga pentru a pătrunde pe acest drum, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers, mopedul părăsind partea carosabilă și pătrunzând în șanțul din dreapta al drumului comunal 51B. În urma impactului, conducătorul mopedului a suferit vătămări corporale, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul mun. Rădăuți. Bărbatul de 53 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma interogării bazelor de date a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere. De asemenea, din primele verificări efectuate, mopedul condus de către acesta nu figurează ca fiind înregistrat.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

La 25.07.2020, ora 16:35, pe D.N. 17, în comuna Pojorâta, autoturismul condus de către Arsenie Dumitru, de 23 ani, din comuna Sirețel, județul Iași, a derapat din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed) și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu auto condus de către un bărbat de 49 ani, din municipiul Suceava. În auto condus de către un bărbat de 49 ani se afla și un alt bărbat de 40 ani, în calitate de pasager, care a acuzat dureri în zona capului și spatelui. Cu ocazia sosirii la fața locului a unui echipaj SMURD, acestuia i-au fost acordate îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital și internarea.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

La 26.07.2020, ora 00.20, un bărbat de 59 ani, din mun. Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din mun. Suceava, direcția Obcini-Areni, la intersecția semaforizată cu strada Bistriței, în timp ce semafoarele funcționau pe lumina galben intermitent, a efectuat manevra de viraj stânga, situație pe fondul căreia a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un tânăr de 20 ani, din orașul Dolhasca. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 59 ani a fost proiectat în alte două vehicule parcate. În urma accidentului șoferul de 59 de ani și o femeie de 40 ani, localnică, pasageră în autoturismul condus de acesta, dar și o pasageră de 19 ani, din celalalt autoturism au suferit leziuni.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului de 20 de ani și de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 59 de ani, ulterior, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au marcat Ziua Europeană a Sportului Şcolar

Astăzi preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au participat la Ziua sportului școlar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.