Home / Actualitate / La nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.740 de persoane declarate vindecate

La nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.740 de persoane declarate vindecate

Astăzi, 26.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3740 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 10 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 22 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 500 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 119 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 123 pacienți sunt în zona tampon și 258 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 119 pacienți diagnosticați Covid- 19, 73 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 31 forme ușoare, iar 15 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care șase sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 50 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 31660 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 135 de persoane.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 53 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 24 au câte un caz în evoluție, 26 au sub cinci cazuri în evoluție, 6 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au marcat Ziua Europeană a Sportului Şcolar

Astăzi preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au participat la Ziua sportului școlar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.