Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La data de 27.07.2020, ora 02.50, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Dornelor din localitate autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani din județul Bistrița Năsăud. În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 32 de ani are suspendat dreptul de a conduce pentru abateri la regimul rutier. Totodată s-a constatat şi faptul că autoturismul este proprietatea tatălui conducătorului auto, care i l-a încredinţat spre a fi condus deşi cunoștea faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat” şi „încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care se ştie că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 27.07.2020, orele 06:50, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control pe strada Energeticianului din municipiul Suceava autoturismul condus de un bărbat de 41 ani din judeţul Botoșani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital în prezenţa personalului medical a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au marcat Ziua Europeană a Sportului Şcolar

Astăzi preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au participat la Ziua sportului școlar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.