Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 30.07.2020, orele 17.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe DJ 208U din comuna Mitocu Dragomirnei, autoturismul condus de un localnic de 42 de ani, care a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce rula cu viteza de 86 km/h., limita legală fiind de 50 km/h, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulaţia pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 42 de ani are permisul de conducere anulat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 30.07.2020, orele 18.40, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ 208 U, pe raza localităţii Mitocu Dragomirnei, mopedul condus de un localnic de 51 de ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 51 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 30.07.2020, orele 18.45, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe D.C. 57 din comuna Mitocu Dragomirnei, mopedul condus de un localnic de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 25 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat” , ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)

Până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.