Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Material lemnos confiscat de polițiști

La 31.07.2020, ora 17.00, în timp ce executau activități pe linie silvică, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul S.P.R. 4 Gălănești au oprit pentru control pe DN 2 H pe raza comunei Putna, autoutilitara care transporta material lemnos respectiv lemn foc fag. Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoutilitara este condusă de un bărbat de 39 ani domiciliat în comuna Putna și că acesta nu deține aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat Din acest motiv transportul a fost condus la Atelierul de prelucrare a lemnului din cadrul Ocolului Silvic Putna unde s-a solicitat sprijinul unui inginer silvic din cadrul acestui ocol silvic pentru inventarierea materialului lemnos. Cu această ocazie s-a stabilit faptul că șoferul transporta ilegal cantitatea de 2,70 m.c. lemn foc fag în valoare de 456,3 lei.

Bărbatul de 39 de ani a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 171/2010 Modificată iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

Tot la 31.07.2020, ora 18.05, în cadrul aceleiași acțiuni pe linie silvică, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul S.P.R. 4 Gălănești au oprit pentru control pe D.C. Putna, pe raza comunei Putna, autoutilitara care transporta material lemnos respectiv lemn foc fag. Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoutilitara este condusă de un bărbat de 30 ani, domiciliat în comuna Putna și că acesta nu deține aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat. Din acest motiv transportul a fost condus la Atelierul de prelucrare a lemnului din cadrul Ocolului Silvic Putna unde s-a solicitat sprijinul unui inginer silvic din cadrul acestui ocol silvic pentru inventarierea materialului lemnos. Cu această ocazie s-a stabilit faptul că șoferul transporta ilegal cantitatea de 9,62 m.c. lemn foc fag în valoare de 1625,78 lei.

Bărbatul de 30 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1000 lei conform Legii nr. 171/2010 Modificată , iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Ultima oră: Foto | Un autoturism în care se aflau trei persoane, a intrat într-un stâlp pe raza localității Prisaca Dornei

Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate duminică seară, în jurul orei 19.30,pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.