Home / Actualitate / Foto: Mai multe animale au murit în urma unui incendiu la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus

Foto: Mai multe animale au murit în urma unui incendiu la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătoriii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două anexe gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, precum și la o locuință învecinată, aflată la doar un metru distanță de construcțiile cuprinse de flăcări. Incendiul a fost lichidat la ora 06:00.

Au ars un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 65 mp, o magazie pe 35 mp și bunuri din gospodărie. În incendiu au pierit trei cai, o vacă și un porc. Incendiul a izbucnit din interiorul adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici cu improvizații.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele două case de locuit, cu bunurile aferente.

Foto:

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 25.09.2020, ora 07:00, un bărbat de 30 de ani, din mun. Fălticeni, în timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.