Foto: Activități jandarmi

  1. Punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată

Sâmbătă, 1 august a.c., pe timpul executării serviciului de ordine și siguranță publică, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a constatat faptul că două persoane, ce se aflau într-un autoturism din parcarea târgului de mașini din localitatea Cumpărătura, ofereau spre vânzare mai multe articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute.

Jandarmii au procedat la legitimarea acestora, constatând că atât bărbatul, cât și femeia în vârstă de 51, respectiv 45 de ani sunt din municipiul Suceava.

În continuare s-a procedat la efectuarea controlului autovehiculului, unde s-au descoperit 51 articole de îmbrăcăminte și 4 bucăți produse cosmetice toate inscripționate cu diverse mărci cunoscute pentru care nu existau documente justificative. În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea unei fapte susceptibile a fi infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, care au fost predate împreună cu bunurile Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru continuarea cercetărilor.

2. Pescuit ilegal

Duminică 2 august a.c., jandarmii suceveni au desfăşurat, o acţiune de prevenire şi combatere a braconajului piscicol în zona Acumulărilor Rogojeşti, Hânțești și Lipoveni din judeţul Suceava.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 13 sancțiuni(10 avertismente și 4 amenzi) în valoare de 1350 lei pentru: pescuit fără permis, pescuit în scop comercial și recreativ pe cursul unei ape curgătoare în zona de 500 m aval de baraj și pescuit cu lansetă folosind plasă monofilament, fapte prevăzute și sancționate de Ordonanța de urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava va acţiona şi în perioada următoare pentru protejarea fondului piscicol şi respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul.

Foto:

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video : Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un arbore, în zona pădurii din Ilișești

În această dimineață, în zona pădurii din Ilișești, a avut loc un accident rutier. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.