Breaking News

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 03.08.2020, în jurul orei 11.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, la o trecere pentru pietoni un bărbat de 32 de ani din comuna Ostra a surprins şi accidentat o localnică de 36 de ani angajată în traversarea străzii regulamentar pe trecerea pentru pietoni, de pe partea dreaptă spre partea stângă, având în vedere sensul de deplasare al autoturismului implicat în accident. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea femeii de 36 de ani care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 03.08.2020, în jurul orelor 14.50, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178 F pe raza localităţii Gălănești un bărbat de 29 ani din comuna Voitinel a fost surprins de apariția bruscă pe partea carosabilă, din partea dreaptă, a unui localnic de 17 ani, care se deplasa pe bicicletă și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula pe drumul cu prioritate. Conducătorul auto nu a reușit să evite impactul, acroșându-l pe biciclist cu partea din dreapta față,acesta fiind transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 03.08.2020, orele 15:20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Ilișești, un bărbat de 21 ani din comuna Pîrteștii de Jos s-a angajat în depășirea buldoexcavatorului condus de un bărbat de 52 de ani din comuna Ilișești care rula în fața sa, a pătruns pe sensul opus de mers, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu autoturismul, care rula din sens opus, condus de un bărbat de 32 de ani din oraşul Salcea. În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 21 de ani a acroşat buldoexcavatorul, după care s-a răsturnat pe cupolă în șanțul din partea dreapta al sensului său de mers, iar autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani s-a răsturnat în șanțul din partea dreapta al sensului Ilișești spre Suceava. Din accident a rezultat rănirea a patru persoane din autoturismul condus de bărbatul de 21 de ani din comuna Pârteştii de Jos şi a unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani din oraşul Salcea, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei trei conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 03.08.2020, ora 19.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Iacob Zadik din municipiul Rădăuţi o localnică de 38 ani a intrat în coliziune față spate cu autoturismul condus de un localnic de 74 ani, care era oprit in zona de acțiune a indicatorului rutier ,,Oprirea interzisa” și în dreptul marcajului longitudinal continuu ce separă sensurile de mers. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto de 38 de ani şi a unui minor de 7 ani, pasager în acelaşi autoturism care au fost transportați cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Atenție la circulația în condiții de iarnă!

Și în acest weekend, zilnic, peste 200 de polițiști au fost în teren acționând pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.