Home / Actualitate / Un bărbat care încerca să stingă focul, s-a dezechilibrat și a căzut de pe terasă, de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri

Un bărbat care încerca să stingă focul, s-a dezechilibrat și a căzut de pe terasă, de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zvoriștea, au intervenit azi-noapte, ora anunțării la 112 – 2:07, cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Stînca, comuna Zvoriștea.

La sosirea echipajelor, ardeau mansarda și terasa casei, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la o bucătărie de vară. De asemenea, pompierii militari au preluat o victimă (un bărbat de 33 de ani), care în încercarea de a stinge focul, s-a dezechilibrat și a căzut de pe terasă, de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri. După ce i-au acordat primul ajutor medical și i-au imobilizat coloana vertebrală și coloana cervicală (cu un guler special), salvatorii au predat rănitul unui echipaj SAJ, care a ajuns ulterior la locul intervenției. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Au ars articole textile, obiecte de mobilier, tâmplărie și elemente de construcție din lemn și BCA pe o suprafață de aproximativ 90 mp. S-a degradat parterul locuinței.

Incendiul a izbucnit din zona mansardei, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de echipamentul de iluminat electric amplasat necorespunzător.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:50, iar pompierii au salvat parterul casei de locuit și bucătăria de vară, cu bunurile aferente.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au marcat Ziua Europeană a Sportului Şcolar

Astăzi preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au participat la Ziua sportului școlar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.