Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 06.08.2020, orale 13.50, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe un drum comunal din comuna Voitinel autoturismul condus de un localnic de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, bărbatul de 25 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.08.2020, în jurul orei 18.16, un bărbat de 26 de ani din oraşul Frasin a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 177 din localitate cu viteza de 83 km/h, limita legală fiind de 50 km/h, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 26 de ani nu deţine permis de conducere nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

“La data de 20 ianuarie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.