Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 08.08.2020, în jurul orei 16.25, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că un tren a lovit un autoturism. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, pe raza comunei Coşna au constatat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe un drum forestier, ajungând la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicatorul ”STOP” și cu un indicator ”trecere la nivel cu o cale ferată simplă, fără bariere”, un localnic de 47 de ani s-a angajat în traversarea căii ferate, fără a se asigura corespunzător și a fost lovit de un tren. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 08.08.2020, orele 20:00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Aviatorului din comuna Șcheia, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât autoturismul cât şi conducătorul auto, un bărbat de 57 de ani din judeţul Iaşi, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe Strada Aviatorului, în dreptul unui imobil nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere și a intrat într-un gard din beton. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a bconstatat faptul că, bărebatul de 57 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Femeie din județul Vaslui dispărută

     Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui ROȘU ELENA, de 58 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.