Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 09.08.2020, în jurul orei 15.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17, în comuna Vama un bărbat de 66 de ani din judeţul Constanţa nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare, ieșind în decor şi oprindu-se într-o grădină. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a soţiei acestuia, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital din cauza stării nu s-au putut recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 09.08.2020, în jurul orei 18:20, în timp ce conducea autoturismul pe pe D.J. 176, în localitatea Vatra Moldoviţei, în intersecţia cu D.N. 17 o femeie de 22 de ani din judeţul Neamţ nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune faţă-lateral dreapta cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani din judeţul Iaşi. În urma accidentului a rezultat rănirea unui minor de 6 ani pasager în autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani din judeţul Iaşi, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea. Ambii conducători auto, au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 09.08.2020, în jurul orei 21.05, în timp ce conducea motociclul pe trotuarul din partea stângă a străzii Ştefan cel Mare din oraşul Gura Humorului, din cauză că nu s-a asigurat la traversarea străzii G-ral Eremia Grigorescu, un localnic de 16 ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un localnic de 36 de ani. Din accident a rezultat rănirea tânărului de 16 ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 16 ani nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule, iar motociclul nu figurează ca fiind înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă,, , ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

În ultimele 24 de ore au fost externate 64 de persoane declarate vindecate la Suceava

    Astăzi, 24.11.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.