Home / Actualitate / Material lemnos confiscat de polițiști

Material lemnos confiscat de polițiști

La 12.08.2020, orele 01:20, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DN 2E în comuna Cornu Luncii ansamblul format din autoutilitară şi semiremorcă condus de un bărbat de 33 de ani din comuna Frumosu, care transporta conform avizului de însoţire cantitatea de 50,68 m.c. material lemnos, cherestea de esenţă rășinoase Întrucât existau suspiciuni cu privire la efectuarea a două transporturi de material lemnos cu același aviz de însoțire a mărfii, s-a cerut sprijinul specialiştilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că bărbatul de 33 de ani transporta cantitatea de 58,55 m.c. cherestea de esență rășinoase.

De asemenea conducătorul auto a declarat faptul că, a efectuat două transporturi în baza aceluiași aviz de însoțire a mărfii.

În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 cu amendă în cuantum de 15.000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 42.097 lei a fost predat în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Femeie din județul Vaslui dispărută

     Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui ROȘU ELENA, de 58 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.