Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 15.08.2020, în jurul orei 07:55, o patrulă din cadrul Poliției orașului Salcea, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, respectiv supravegherea și controlul traficului rutier pe DN 29, în afara localității Salcea, a observat un autoturism intrat în șanțul betonat de pe marginea drumului național, iar în preajma acestuia, conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani din judeţul Iaşi. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 15.08.2020, în jurul orei 13.10, o patrulă din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe DC 52 pe raza localității Vășcăuți autoturismul condus de un bărbat de 43 ani din comuna Mușenița. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 43 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 15.08.2020, ora 22.00, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe D.J. 176 pe raza comunei Frumosu autoturismul condus de un localnic de 36 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital în prezenţa personalului medical, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluţionat procedural.

La 16.08.2020, ora 00.50, pe D.J. 208A, o patrulă din cadrul Poliţiei orașului Liteni a oprit pentru control pe raza localităţii autoturismul condus de un localnic de 20 ani. Întrucât emana halenă alcoolică conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 15.08.2020, ora 23.25, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe D.C.39 de pe raza comunei Grăniceşti autoturismul condus de un localnic de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul de 33 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Ultima oră: Foto | Un autoturism în care se aflau trei persoane, a intrat într-un stâlp pe raza localității Prisaca Dornei

Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate duminică seară, în jurul orei 19.30,pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.