Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 15.08.2020, în jurul orei 12.20, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17 în comuna Pojorâta, la intersecția cu D.J. 175B un bărbat de 30 de ani din comuna Ostra s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui ansamblu de vehicule, încălcând marcajul longitudinal continuu, întrând în coliziune frontală cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 52 de ani din judeţul Timiş. Din impact a rezultat rănirea unei femei de 50 de ani din judeţul Timiş, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea. Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care , la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 15.08.2020, ora 12:30, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 209B, pe raza comunei Mălini, un localnic de 40 de ani a surprins şi accidentat uşor un minor de 6 ani angajat în traversarea drumului fără să se asigure din partea dreapta spre stânga având în vedere direcția de deplasare a autoturismului. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce v-a fi soluţionat procedural.

La 15.08.2020, în jurul orei 22:30, în timp ce conducea autotuirismul pe DN17A din comuna Sadova, o femeie de 27 de ani din oraşul Siret a surprins și accidentat ușor cu partea dreapta a autoturismului un localnic de 52 de ani, care se afla ca şi pieton pe partea carosabilă. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat cu ambulanţa la spital penttru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Femeie din județul Vaslui dispărută

     Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui ROȘU ELENA, de 58 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.