Home / Actualitate / Video: Incendiu la o gospodărie din satul Liteni, comuna Moara, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect

Video: Incendiu la o gospodărie din satul Liteni, comuna Moara, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit miercuri, ora anunțării la 112 – 14:10, cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Liteni, comuna Moara. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:40.

Au ars adăpostul de animale și anexe gospodărești, construite din lemn și învelitoare din azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars acoperișul casei pe 80 mp, circa 3 tone de plante furajere și 3,5 tone de cereale. S-au degradat bunuri de uz casnic, aparate electrocasnice, materiale textile, elemente de tâmplărie din PVC, planșeul, pardoseala și pereții locuinței. În incendiu, a pierit un cal.

Incendiul a izbucnit din zona adăpostului de animale, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat o locuință și o anexă gospodărească, aflate în apropiere.

Video:

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

La nivelul județului Suceava, în ultimele 24 de ore au fost internate 27 persoane diagnosticate cu Covid – 19

Astăzi, 22.10.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.