Breaking News
Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 05.08.2020, în jurul orei 21.15, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe raza comunei Dornești autoturismul condus de un localnic de 39 ani. Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 39 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.08.2020, ora 10.00o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DN 2E pe raza comunei Gălănești autoturismul cu număr de circulaţie provizoriu condus de un bărbat de 25 de ani din municipiul Rădăuţi. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din data de 01.05.2020. Din verificările efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 25 ani din municipiul Suceava este proprietarul autoturismului susmenționat și i l-a încredințat bărbatului de 25 de ani din municipiul Rădăuţi pentru a-l conduce pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „încredințare auto neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.08.2020, ora 14.40, o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a oprit pentru control pe raza comunei Fântânele autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un localnic de 41 de ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din data de 15.10.2019, iar conducătorul auto are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier din data de 07.10.2019. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere sub influenţa alcoolului”, ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și, ,,conducerea unui vehicul fără permis”, iar în urma probatoriului administrat s-a dispus reţinerea bărbatului de 41 de ani, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Atenție la circulația în condiții de iarnă!

Și în acest weekend, zilnic, peste 200 de polițiști au fost în teren acționând pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.