Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 22.08.2020, ora 16:45, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe pe DN2(E85), pe raza comunei Bălcăuți autoturismul condus de un bărbat de 37 ani din comuna Calafindești.
Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 37 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluţionat procedural.

Solca

La 22.08.2020, ora 18.15, o patrulă din cadrul Poliției orașului Solca a oprit pentru control pe raza comunei Poieni-Solca autoturismul condus de un localnic de 22 ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 25.09.2020, ora 07:00, un bărbat de 30 de ani, din mun. Fălticeni, în timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.