Video: Asociatia Muzicala Antonino Giunta din Calascibetta si Andrea Chira la nai, au cântat imnul României pentru voluntari Asociației “Satul Slobozia trecut prezent și viitor” și Asociațiilor Miros De Cer- MGM

Când se dorește realizare unui vis, Dumnezeu ne ajută. Așa a fost și cu dorinta Domnului Carmelo Castagna, când a cerut grupului muzical AMBAG Calascibetta din Sicilia și minunatei noastre Andreea Chira, ce locuiește la Viena, de realizare unui video în care să fie interpretat Imnul României, pentru a putea fi dedicat în premieră, celor care au crezut și au realizat lucrări importante în satul Slobozia din comuna Fântânele, județ Suceava.

Începând din anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, Asociația “Satul Slobozia trecut prezent și viitor” la inițiativa președintei, doamna Ing.Ungureanu Felicia și a domnului General Cotropai Liviu, care prin curajul avut, au transmis și celorlați săteni dragostea de frumos. A urmat și alte inițiative cu tineri inimoși din Asociația Miros De Cer și MGM.

Noi cei de aici din Sicilia și Viena, transmitem tuturor gândurile noastre sincere de respect și recunoștință. Ne dorim din tot sufletul să ascultati cu drag mesajul nostru.

Carmelo Castagna si Orzan Dorica, Calascibetta, Sicilia.

Video

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Ultima oră: Foto | Un autoturism în care se aflau trei persoane, a intrat într-un stâlp pe raza localității Prisaca Dornei

Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate duminică seară, în jurul orei 19.30,pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.