Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 27.08.2020, ora 11.50, o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia a oprit pentru control pe raza comunei Moara scuterul condus de un localnic de 14 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 14 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar scuterul nu este înregistrat/înmatriculat. Ulterior tatăl minorului a declarat faptul că, nu şi-a exprimat acordul pentru folosirea scuterului de către fiul său.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.

La 27.08.2020, ora 11:32, o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Șcheia a oprit pentru control pe strada Eternității din comuna Moara, ATV- ul condus de un localnic de 14 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 14 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar ATV-ul nu este înregistrat/înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

În ultimele 24 de ore au fost externate 64 de persoane declarate vindecate la Suceava

    Astăzi, 24.11.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.