Foto-video: Incendiu la o gospodărie din comuna Dorna Arini, cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit, sâmbătă, ora anunțării la 112 – 15:36, cu trei autospeciale, trei motopompe şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Dorna Arini. La sosirea echipajelor, ardeau două magazii, construite din lemn şi acoperite cu tablă, cu pericol de propagare la o a treia magazie şi la casa de locuit, aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:45. Au ars cele două magazii pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, motoare electrice, piese auto, scule pentru lăcătuşerie-mecanică, materiale textile şi altele. S-au degradat pereţii interiori ai unei magazii pe 20 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cea de-a treia magazie şi casa de locuit, cu bunurile aferente.

Foto: 

Video:

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Ultima oră: Foto | Un autoturism în care se aflau trei persoane, a intrat într-un stâlp pe raza localității Prisaca Dornei

Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate duminică seară, în jurul orei 19.30,pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.