Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 31.08.2020, ora 00.30, polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Pojorâta, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.J. 175, pe raza com. Breaza, au oprit pentru control o motocicletă pe care se aflau trei persoane care se deplasa din direcția com. Moldova Sulița – com. Fundu Moldovei, motocicletă neînmatriculată condusă de către un tânăr de 18 ani, din com. Fundu Moldovei Conducătorul motocicletei a declarat că în data de 10.08.2020 s-a deplasat la o stație R.A.R pentru certificarea autenticității vehiculului, reieșind că are o capacitate 125 cm2. Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

De asemenea, s-au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 652 lei conform O.U.G 195/2002 RMC și s-a reținut permisul de conducere.

La 31.08.2020, ora 22:00, patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe D.J.209 A, în localitatea Pîraie, com. Mălini, a procedat la oprirea în trafic a unui autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de către un tânăr de 19 ani, din com. Slatina. În urma verificării documentelor autoturismului a rezultat faptul că autorizația de circulație provizorie este expirată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 22.10.2020, la ora 08:57, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.