Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 02.09.2020, în jurul orelor 10.12, un bărbat de 47 de ani, din mun. Suceava, a condus autobuzul dinspre Hotel Bucovina-Severin spre Policlinica Areni din mun. Suceava și la trecerea de pietoni din dreptul Parcului Trandafirilor, a redus viteza pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton care s-a angajat în traversarea străzii, moment în care o femeie de 68 de ani, localnică, în calitate de pasageră, aflându-se în picioare, s-a dezechilibrat și a căzut pe culoarul de acces dintre rândurile de scaune. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava. Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 02.09.2018, ora 09:30, polițiștii Poliției mun. Suceava au fost sesizaţi de către lucrătorii Postului de Poliţie Șcheia despre faptul că o persoană de gen feminin a solicitat îngrijiri medicale prin SNUAU112, comunicând faptul că la data de 22.08.2020, a fost implicată în calitate de pieton într-un accident de circulație produs pe str. Fierăriei din localitatea Șcheia, jud. Suceava, după ce a fost acroșată de o autoutilitară. Din cercetări s-a stabilit că la 22.08.2020, în jurul orei 15:00, un bărbat de 36 ani, din mun. Suceava, în timp ce conducea autoutilitara pe str. Fierăriei, din loc. Șcheia, din direcția str. Bîrnova spre str. Petru Mușat, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat ușor o femeie de 61 ani, localnică, care se afla pe spațiul verde din partea dreaptă a drumului, având în vedere sensul de mers anterior menționat. Conducătorul autovehiculului implicat în accident nu a anunțat imediat evenimentul la cea mai apropiată unitate de poliție și a fost identificat ulterior de către organele de cercetare penală la data de 02.09.2020, ora 12.20.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

La 02.09.2020, în jurul orelor 13.58, de 44 ani, din mun. Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară a efectuat o manevră de mers cu spatele la intersecțiea str. Mărășești cu str. Mărăști, din mun. Suceava, cu intenția de a ieși în str. Mărășești, ocazie cu care a surprins și accidentat pe o femeie de 77 ani, localnică, care se deplasa în calitate de pieton pe aleea pietonală. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 77 de ani, aceasta refuzând deplasarea la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării unor investigații amănunțite. Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, conducătorului auto i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 02.09.2020, ora 16:15, un bărabt de 32 ani, din com. Preutești, în timp ce conducea autoturismul pe str. Vlădești din com. Preutești, s-a angajat în depășirea unui autovehicul parcat pe partea dreaptă, oprindu-se pe sensul opus, după care s-a pus în mișcare, acroșând cu oglinda stânga pe un pieton de 39 ani, localnic, cu care a avut un schimb de replici și care se afla pe partea stângă a drumului, având în vedere direcția de deplasare a autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pietonul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au marcat Ziua Europeană a Sportului Şcolar

Astăzi preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” au participat la Ziua sportului școlar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.