Home / Actualitate / Incendiu la o societate comercială de prelucrare a lemnului, din comuna Valea Moldovei

Incendiu la o societate comercială de prelucrare a lemnului, din comuna Valea Moldovei

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit în localitatea Valea Moldovei, ora anunțării la 112 – 3:00, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o societate comercială de prelucrare a lemnului, din comuna Valea Moldovei. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul halei banzicului, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la bunurile din interior.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:00.

Au ars: acoperișul halei pe o suprafață de 100 mp, elementele combustibile de la un utilaj tip volă (cauciucuri, instalație electrică și altele) și circa 3 metri cubi de cherestea. S-au degradat pereții halei pe aproximativ 150 mp și mai multe utilaje de prelucrare a lemnului din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei, mai multe utilaje specifice și circa 30 metri cubi de cherestea.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Femeie din județul Vaslui dispărută

     Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui ROȘU ELENA, de 58 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.