O persoană reținută și bunuri și sume de bani în valoare de peste 220.000 lei confiscate în urma a 4 percheziții domiciliare

La 12.09.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Suceava au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară emise în două dosare penale, în mai multe locații de pe raza municipiului Rădăuți, ocazie cu care au constatat două infracțiuni de contrabandă, fapte prevăzute și pedepsite de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 cu modificările și completările ulterioare. Astfel, la imobilul unde domiciliază un bărbat de 66 ani, din mun. Rădăuți, a fost identificată cantitatea de 10.750 pachete cu țigarete de proveniență extra-comunitară, de diferite mărci în valoare estimativă de 134.375 lei, precum și suma de 26.850 lei care nu a putut fi justificată. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Tot pe linie de contrabandă, la imobilul unde domiciliază o femeie de 37 ani, din mun. Rădăuți, a fost identificată cantitatea de 965 pachete cu țigarete de proveniență extra-comunitară, de diferite mărci, în valoare estimativă de 12.062 lei, bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate în bazarul „Voința” din municipiul Rădăuți, la spațiile comerciale utilizate de persoanele susmenționate, au fost identificate 286 produse reprezentând articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând denumirea unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare estimativă de 45.700 lei. Bunurile susmenționate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor

Față de bărbatul de 66 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 13.09.2020 să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere procedurală.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul I.P.J Suceava – S.I.C.E – Biroul Investigații Complexe, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

“La data de 20 ianuarie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.