Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 16.09.2020, ora 01.29, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției mun. Suceava, aflându-se pe str. Calea Unirii cu autospeciala de poliție, a efectuat semnale speciale de oprire, acustice și luminoase unui autoturism, conducătorul acestuia refuzând să oprească. S-a procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din mun. Suceava, concomitent cu alertarea celorlalte echipaje de poliție de pe raza municipiului. S-a efectuat un blocaj al traficului, de către echipajul de siguranță publică pe strada Parcului din mun. Suceava. Autoturismul a fost blocat iar conducătorul auto a fost imobilizat cu sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului Rutier. Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 40 ani, din com. Ipotești și fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aer expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

La 16.09.2020, ora 00.38, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe str. Mărășești din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat de 42 ani, din com. Ipotești și întrucât acesta emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde i s-a recoltat o probă biologica de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

La 15.09.2020, ora 23.50, patrula de siguranță publică din cadrul SPR 13 Bălcăuți a oprit pentru control pe DN2(E85), pe raza com. Grănicești, autoturismul condus de un bărbat de 26 ani, localnic și întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea sa cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

La 16.09.2020, ora 11.15, polițiștii din cadrul SPR 15 Vatra Dornei, au oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 52 ani, din comuna Şaru Dornei. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l, alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influenţa alcoolului”.

La 16.09.2020, ora 11.50, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au oprit pentru control, pe raza localității Berchișești, un moped neînmatriculat și neînregistrat, condus de către un tânăr de 19, din com. Păltinoasă care nu posedă permis de conducere. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Suceava, în baza ordonanței de reținere.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bărbat găsit carbonizat în casa care a ars

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort în locuința …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.