Trei persoane reținute de polițiști și introduse în arestul IPJ Suceava după efectuarea a două percheziții domiciliare și probarea activității infracționale în 8 fapte de furt

La data de 16.09.2020 s-au continuat cercetările privind furturile comise în dauna mai multor persoane fizice și juridice de pe raza municipiului Suceava. În urma activităților investigative și operative desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava persoanele bănuite de comiterea furturilor din perioada iulie –septembrie 2020, sus au fost identificate ca fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, toți din municipiul Suceava.

În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei trei suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”(8 acte materiale de furt).

În dimineața zilei de 16.09.2020 s-a efectuat două percheziții domiciliare la locuințele suspecților situate în mun. Suceava, fiind recuperate o parte din bunurile provenite din furturile comise de către aceștia. Cei trei au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Suceava unde au fost audiați în calitate de suspecți. La sfârșitul audierilor în 16.09.2020, s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 ore a suspecților, cei trei fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava

În dimineața de 17.09.2020 tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propuneri de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La 25.11.2021, ora 09:20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, în localitatea Fundu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.