Breaking News
Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 19.09.2020, orele 08.50, un tânăr de 23 ani, din com. Vereşti, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2 dinspre Suceava către Dărmăneşti, având permisul suspendat, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, a frânat brusc, moment în care a acroşat un atelaj hipo care era condus pe partea dreaptă a drumului de către o femeie de 51 ani, din com. Pătrăuti, apoi a acroşat uşor şi autoturismul din fața sa. În urma impactului, atelajul hipo a fost proiectat în şanțul de pe partea dreapta a drumului și a rezultat vătămarea corporală ușoară afemeii de 51 de ani, precum și a fiului acesteia de 8 ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Conducătoarea atelajului hipo nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La 19.09.2020, orele 1445, un bărbat de 33 ani, din comuna Fântânele, a condus autoturismul marca Ford, pe D.C. 65 din localitatea Corocăești, com. Verești, iar în proximitatea trecerii pentru pietoni din dreptul unui magazin mixt, a surprins și accidentat pe o minoră de 7 ani, care era angajată în traversarea părții carosabile. În urma accidentului minora a suferit leziuni traumatice ușoareConducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior, în aplicarea prevederilor art. 190 C.p.p., fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 19.09.2020, ora 18.40, o tânără de 19 ani, din com. Frătăuții Noi, conducea autoturismul pe D.C. 49 C din com. Frătăuții Noi, loc. Vuliva, având direcția de deplasare dinspre centrul loc. Vuliva către com. Bilca. Șoferița a fost surprinsă de apariția bruscă pe partea carosabilă, a unei minore de 2 ani, localnică, care s-a angajat în traversarea în fugă a drumului comunal, situație în care autoturismul a acroșat-o cu partea din dreapta față. În urma impactului, minora a suferit leziuni ușoare. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 19.09.2020, orele 1520, un tânăr de 22 ani, din comuna Udești, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178-A, pe raza localității Șcheia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și de trafic, astfel că într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, după care a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un indicator rutier și a părăsit partea carosabilă. În urma accidentului, pasagerul din dreapta față, de 19 ani, din com. Udești, a suferit leziuni traumatice ușoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de negativ, ulterior fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 19.09.2020, ora 16:20, un tânăr de 19 ani, din com. Baia, a condus autoturismul pe D.J 209H, din direcția Fălticeni către Baia, iar la intersecția cu D.N2E, în afara loc. Baia, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 31 de ani care circula regulamentar pe D.N 2E, pe relația Cornu Luncii – Spătărești, intrând în coliziune cu acesta. După impact, autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani a fost proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 50 ani, din com. Rădășeni, care era oprit pe D.J 209 H, pe sensul de mers Baia – Fălticeni, pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 31 de ani dar și a soției sale de 30 de ani și a fiului minor de 4 ani, pasageri în autoturism.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

La 19.09.2020, în jurul orei 22.45, un bărbat de 25 ani, din com. Mitocu Dragomirnei, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, mopedul fără plăcuțe cu numere de înregistrare, pe DC 57B, în localitatea Mitocași, com. Mitocu Dragomirnei, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune frontală cu elemente fixe din beton ale unui podeț, autoaccidentându-se. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului vehiculului. În urma verificărilor evidențelor existente în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul de 25 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: “Vătămare corporală din culpă”, ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”Conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ A APROBAT LISTA ȚĂRILOR DE RISC EPIDEMIOLOGIC RIDICAT PENTRU CARE SE INSTITUIE MĂSURA CARANTINEI ASUPRA PERSOANELOR CARE SOSESC ÎN ROMÂNIA

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 26.10.2020, Hotărârea numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.