Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 20.09.2020, ora 01.00, o patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama a oprit pentru control pe D.N. 17 în comuna Vatra Moldoviţei autoturismul condus de un localnic de 54 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 20.09.2020, ora 02.15, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Liteni a oprit pentru control pe strada Humăriei din localitate autoturismul condus de un localnic de 24 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/litru alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 20.09.2020, în jurul orei 23.20,un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung – Moldovenesc a oprit pentru control pe DN 17 în comuna Sadova ATV-ul condus de un bărbat de 24 de ani din comuna Frumosu. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 24 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, conducătorul ATV-ului nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 22.10.2020, la ora 08:57, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.