Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 21.09.2020, în jurul orei 01.20, un echipaj rutier din cadrul Secţiei 14 Poliţie rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176 pe raza comunei Vatra Moldoviței autoturismul condus de un bărbat de 56 de ani din municipiul Suceava. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.09.2020, în jurul orei 03.00, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Grigore Antipa din localitate autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani din oraşul Broşteni. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La data de 21.09.2020, în jurul orelor 22:05, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Calea Obcinelor din localitate, motocicleta condusă de un localnic de 17 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 17 bani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motocicleta nu este înmatriculată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” , „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.09.2020, orele 22.50, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe D.J.291A în comuna Zvoriştea autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani din municipiul Suceava. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că, bărbatul de 35 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 35 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o durată de 90 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 22.10.2020, la ora 08:57, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.