Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 21.09.2020, în jurul orelor 08.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178 D pe raza localităţii Arbore, la intersecția cu DN 2 K un localnic de 49 de ani nu a respectat semnificația indicatorului „Stop” și nu a acordat prioritate de trecere bicicletei condusă pe drumul prioritar de către o femeie de 64 de ani, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului biciclista a fost rănită, fiind transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.09.2020, în jurul orelor 10:10, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2E, în localitatea Ratoş, un bărbat de 29 de ani a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de o femeie de 29 de ani din comuna Şcheia, oprit pentru a acorda prioritate de trecere autoturismelor care circulau din sens opus. Din impact conducătoarea auto a fost rănită, fiind transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.09.2020, orele 15:02, în timp ce conducea autoturismul pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava, un bărbat de 35 de ani din judeţul Botoşani nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul condus regulamentar în același sens de către un localnic de 52 de ani, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta, după care a ricoşat pe contrasens unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un localnic de 64 de ani. Din accident a rezultat rănirea unei femei de 64 de ani din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de localnicul de 64 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei trei conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.09.2020, în jurul orelor 18:45, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E in direcția Suceava – Siret, un bărbat de 37 de ani din oraşul Siret a redus viteza deoarece din sens opus un alt autoturism a intrat într-o depășire, moment în care a fost lovit din spate de autoturismul condus de un bărbat de 21 de ani din aceeaşi localitate. Din impact a rezultat rănirea unei femei de 38 de ani din oraşul Siret, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

              La 03.12.2020, ora 08.26, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municiupiului Rădăuţi a oprit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.