Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 22.09.2020, ora 02.40, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Narciselor din localitate autoturismul condus de un localnic de 22 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.44 mg/l pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 22.09.2020 , ora 19.05, o patrulă din cadrul Poliției orașului Cajvana a oprit pentru control pe DC43 din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 44 de ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că, autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 44 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în C.R.A.P. Suceava.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.