Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 22.09.2020, ora 02.40, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Narciselor din localitate autoturismul condus de un localnic de 22 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.44 mg/l pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 22.09.2020 , ora 19.05, o patrulă din cadrul Poliției orașului Cajvana a oprit pentru control pe DC43 din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 44 de ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că, autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 44 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în C.R.A.P. Suceava.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La 25.11.2021, ora 09:20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, în localitatea Fundu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.