Home / Actualitate / Foto: Acoperișul unei magazii și o șură, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp au ars în urma unui incendiu la o gospodărie, din comuna Păltinoasa

Foto: Acoperișul unei magazii și o șură, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp au ars în urma unui incendiu la o gospodărie, din comuna Păltinoasa

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit joi, ora anunțării la 112 – 12:37, cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Păltinoasa. La sosirea echipajelor, ardeau două anexe gospodărești, construite din lemn, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, dar și la alte două locuințe, aflate în imediata vecinătate.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:10.

Au ars acoperișul unei magazii și o șură, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 20 de tone de fân și s-au degradat pereții și tavanul magaziei, scule electrice și mecanice și alte bunuri din interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și cele două locuințe învecinate, cu bunurile aferente.

Foto:

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 22.10.2020, la ora 08:57, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.