Foto: Acoperișul unei magazii și o șură, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp au ars în urma unui incendiu la o gospodărie, din comuna Păltinoasa

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit joi, ora anunțării la 112 – 12:37, cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Păltinoasa. La sosirea echipajelor, ardeau două anexe gospodărești, construite din lemn, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, dar și la alte două locuințe, aflate în imediata vecinătate.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:10.

Au ars acoperișul unei magazii și o șură, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 20 de tone de fân și s-au degradat pereții și tavanul magaziei, scule electrice și mecanice și alte bunuri din interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și cele două locuințe învecinate, cu bunurile aferente.

Foto:

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.