Breaking News
Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 25.09.2020, orele 11.29, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea, au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost implicată într-un accident rutier ușor pe raza comunei Marginea, iar celălalt şofer, care conducea un tractor, a părăsit locul accidentului. A fost identificat conducătorul tractorului ca fiind un bărbat de 67 de ani, din comuna Marginea. În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilt că bărbatul de 67 de ani nu figurează ca posesor de permis de conducere, iar tractorul nu figurează ca fiind înmatriculat. Întrucât şoferul tractorului emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.60mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-au prelevat două mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

La 25.09.2020, ora 22.27, SPR 9 Șcheia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în com Stroiesti, a avut loc un eveniment rutier, iar conducatorul auto este posibil baut. La fata locului s-a constatat faptul că un autoturism se afla avariat pe mijlocul carosabilului, pe str. Săliștei, în dreptul Bisericii Adormirea Maicii Domnului din localitatea Stroiești iar în afara părții carosabile parcat regulamentar se afla un alt autoturism, de asemenea era avariat. Martorii au precizat că la volanul autoturismului aflat pe partea carosabilă se afla un bărbat din localitatea Stroiești, sub influența băuturilor alcoolice și după producerea evenimentul rutier a plecat înspre locuința sa. Șoferul de 45 de ani a fost identificat la locuința sa și, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat două monstre de sînge, în vederea stabilirii gradului de îmbibație alcoolică în sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La 25.09.2020, ora 23.40, polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza satului Liteni, com. Moara un autoturism blochează partea carosabilă iar șoferul este sub influența băuturilor alcoolice. La fata locului s-a constatat faptul că un autoturism se afla parcat pe partea carosabila, in zona unui magazin de pe raza localitatății Liteni. Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un bărbat de 36 de ani, din com Moara.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ A APROBAT LISTA ȚĂRILOR DE RISC EPIDEMIOLOGIC RIDICAT PENTRU CARE SE INSTITUIE MĂSURA CARANTINEI ASUPRA PERSOANELOR CARE SOSESC ÎN ROMÂNIA

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 26.10.2020, Hotărârea numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.