Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 29.09.2020, ora 05.55, o tânără de 19 ani, din com. Vicovu de Jos, în timp ce conducea autoturismul pe strada Cuza Vodă din mun. Suceava, la intersecția cu strada Calea Burdujeni nu a respectat semnificația indicatorului ,,Oprire” și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 34 ani, din com. Dumbrăveni, jud. Suceava. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei pasageri din autoturismul condus de tânăra de 19 ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 28.09.2020, ora 17:25, un tânăr de 22 ani, din localitatea Siminicea, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208 B, dinspre Dumbrăveni către Siminicea, carosabilul fiind umed, nu a adaptat viteza la condițiile de drum si a pierdut controlul asupra direcției de mers fiind proiectat în șanțul din stânga sa, ulterior răsturnându-se în afara parții carosabile pe celalalt sens de mers. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 29.09.2020, în jurul orei 15.19, un bărbat de 28 ani, din localitatea Hancea, com. Verești, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2H, în localitatea Milișăuți, ajungând pe un sector de drum în curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate în condiții de deplasare în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă spre dreapta, unde a intrat în coliziune cu poarta de acces a unui imobil. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.

A fost testat la locul accidentului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Transporta material lemnos fără aviz de însoțire valabil

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie a depistat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.