Breaking News
Home / Actualitate / Dosar penal la regimul rutier

Dosar penal la regimul rutier

La 30.09.2020, ora 02.30, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada Volovățului din localitate autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani din comuna Horodnic de Sus. Întrucât emana halena alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 30.09.2020, ora 00.15, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DN 29 A, în comuna Zvoriștea, autoturismul condus de un bărbat de 28 ani din municipiul Suceava. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 30.09.2020, ora 00:20, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Vasile Alecsandri din localitate, autoturismul condus de un localnic de 19 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 19 ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluţionat procedural.

La 30.09.2020, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 18 din comuna Ciocăneşti autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani din comuna Iacobeni. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ A APROBAT LISTA ȚĂRILOR DE RISC EPIDEMIOLOGIC RIDICAT PENTRU CARE SE INSTITUIE MĂSURA CARANTINEI ASUPRA PERSOANELOR CARE SOSESC ÎN ROMÂNIA

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 26.10.2020, Hotărârea numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.