Sancțiuni contravenționale în valoare de 23.250 lei aplicate de polițiști

În ziua de 30.09.2020, între orele 07.00-14.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o acțiune, în care au fost angrenate efective din cadrul subunităţii, în cooperare cu lucrători silvici, ocazie cu care au fost constatate 4 infracțiuni și aplicate 40 de sancțiuni în valoare de 23.250 lei.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 83 de persoane, controlate 60 de autovehicule și verificate 3 societăți comerciale.

De asemenea au fost confiscate bunuri în valoare de 1.570 lei.

Exemple:

  • În jurul orelor 11.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei au identificat o în zona unei pieţei agro-alimentare din municipiu o femeie care avea asupra sa un număr de 56 pachete de țigarete de provenienţă extracomunitară în valoare de aproximativ 672 lei, pe care le oferea spre vânzare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, ce va fi soluţionat procedural.

  • În jurul orelor 11.00 lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei au identificat în zona unei pieţei agro-alimentare din localitate, o femeie care avea asupra sa un număr de 52 pachete de țigarete fără timbru fiscal în valoare de aproximativ 624 lei, pe care le oferea spre vânzare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, ce va fi soluţionat procedural.

  • La data de 30.09.2020 poliţişti din cadrul Secției 15 de Poliție Rurală Vatra Dornei au efectuat un control o societate comercială din comuna Panaci, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de 9 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 108 lei.

În cauză s- a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bărbat găsit carbonizat în casa care a ars

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort în locuința …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.