Mandate puse în executare de polițiști

La 02.10.2020, Tribunalul Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat de 38 de ani, din com. Horodniceni, acesta fiind condamnat la executarea pedepsei cu închisoarea de 4 ani. S-a constituit echipa operativa din cadrul SPR 7 Malini, precum și lucrători S.A.S din cadrul IPJ Suceava, care au procedat la căutarea persoanei care a fost identificată la domiciliu.

Bărbatul fost reținut şi depus la Penitenciarul Botoşani, în vederea executării pedepsei.

La 02.10.2020, orele 16.15, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au primit mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat, din comuna Zvoriștea, acesta fiind condamnat la executarea pedepsei de 2 ani de închisoare. Lucrătorii de poliție s-au deplasat la domiciliul condamnatului unde a fost identificat și i s-a prezentat mandatul de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condus la sediul Secției nr. 8 Poliție Rurală Adâncata după care a fost escortat la Penitenciarul Botoșani, unde a fost încarcerat la ora 19.35.

La 02.10.2020, orele 19:00 a fost depus în Penitenciarul Botoșani un bărbat față de care Judecătoria Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la pedeapsa de 1 an, 3 luni, 10 zile închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La 25.11.2021, ora 09:20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, în localitatea Fundu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.