Breaking News
Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 05.10.2020, ora 06.35,în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în comuna Poiana Stampei, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate, un bărbat de 54 de ani din județul Brașov a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile pe partea stângă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui bărbat de 63 de ani, pasager în autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 05.10.2020, în jurul orei 13.13, în timp ce conducea cvadriciclul pe un drum comunal neclasificat din localitatea Frătăuții Vechi, din cauza neatenției și a vitezei neadaptate, un tânăr de 20 de ani din oraşul Vicovu de Sus a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă spre dreapta, apoi a lovit timpanul unui podeț și s-a răsturnat, condiții în care cvadriciclul și-a continuat deplasarea și a lovit o localnică de 89 ani. Din accident a rezultat rănirea femeii de 89 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au fost recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ A APROBAT LISTA ȚĂRILOR DE RISC EPIDEMIOLOGIC RIDICAT PENTRU CARE SE INSTITUIE MĂSURA CARANTINEI ASUPRA PERSOANELOR CARE SOSESC ÎN ROMÂNIA

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 26.10.2020, Hotărârea numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.