Breaking News
Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 06.10.2020, în jurul orei 07.36, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în comuna Poiana Stampei, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate, un bărbat de 58 de ani din judeţul Arad a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 37 de ani din comuna Iacobeni. Din accident a rezultat decesul unui bărbat de 57 de ani din judeţul Arad, pasager în autoturism.

De asemenea a rezultat rănirea conducătorului auto şi a două persoane, pasagere în autoturism, care au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.10.2020, ora 09.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 pe direcția Ilișești – Păltinoasa, un bărbat de 31 de ani din comuna Ilişeşti s-a angajat în efectuarea unei depășiri, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă” și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 58 de ani din municipiul Suceava, care circula din sens opus. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 31 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.10.2020, în jurul orelor 09.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN2K având direcția de deplasare dinspre localitatea Iaslovăț spre localitatea Milișăuți, un bărbat de 53 de ani din comuna Arbore s-a angajat în depășirea autoturismului condus de o femeie de 53 de ani din comuna Arbore, care circula în faţa sa, moment în care a intrat în coliziune lateral dreapta cu acesta. Din evenimentul rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 53 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ A APROBAT LISTA ȚĂRILOR DE RISC EPIDEMIOLOGIC RIDICAT PENTRU CARE SE INSTITUIE MĂSURA CARANTINEI ASUPRA PERSOANELOR CARE SOSESC ÎN ROMÂNIA

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 26.10.2020, Hotărârea numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.